For Pia Harbo er det vigtigste, at kunden føler sig godt til mode tøjet

HJØRRING: Pia Harbo har nu været selvstændig butiksindehaver i tre år. Pia er udlært i Poulstrup Brugsforening i 1989, hun har været dagplejemor i 17 år og har været to år i butik Jens i Nørregade - en butik hun overtog for tre år siden, og flyttede over på den anden side af Nørregade i Hirtshals.

Den 26. januar åbnede hun så sin egen forretning i Nørregade 11.

Pia har købt hele ejendommen, som har et stort butiksareal på ca. 600 kvadratmeter. Her tager sortimentet sig rigtig godt ud, og der er god plads til at se på varen.

- Det er vigtigt for mig at sælge modetøjet, men det allervigtigste er, at kunden føler sig godt til mode i tøjet, lyder det fra Pia.

Kundens ønsker har topprioritet for Pia.

- Alle skal føle, at de får den rigtige vare til den rigtige pris, og fortryder man skal alt kunne byttes - det giver tryghed i købet.

Pia Harbo arrangerer mange kundeaftener, hvor firmaer, strikkeklubber og venindeklubber kan komme til en aften med fremvisning af tøj og med lidt smagsprøver på god vin m.m.

Til sådanne aftener laves der i reglen en god aftale med én af byens restauranter, hvor hele klubben kan spise en god middag, og hvor Pia har sørget for en god rabat, til hele klubben.

Pia Habo laver også modeshow flere gange om året. Her er deltagerantallet helt oppe på 75 - Hirtshals Husmoderforening har arrangeret en aften, nemlig i marts 2020, hvor der allerede nu er tilmeldt 70.

Sortimentet er tilpasset tøj til alle pigekroppe lige fra størrelse 32 til 56.

Pia har fire ansatte, der alle kan ekspederer og rådgive kunderne om tøj, og så har hun en rigtig god mandlig pedel.

- Det går rigtig godt i forretningen, som har en god solid fremgang år efter år. Hirtshals er en super handelsby, hvor alle supplerer hinanden rigtig godt.

Pia Harbo er også medlem af Hirtshals Handel og Erhvervs bestyrelse, hvor hun står for alle aktiviteter i byen sammen med udvalget, og Handelschef Per Martensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...