:Restaurant med både gastronomi og samtale på Tversteds nedlagte skole

TVERSTED: 7. juni åbner Camillos Sommerkøkken dørene til det første arrangement ud af mange på Tversted Skole i Nordjylland. Her vil det både handle om gastronomiske oplevelser og om samtalerne omkring måltidet.

Camillos Køkken er, hvad man på moderne dansk, vil kalde en pop-up-restaurant. Bag potter og pander står parret Helle Marietta og Jørgen Smidstrup, som til hverdag jonglerer med mad, grafisk design, kommunikation og kreative projekter i Danmark og Berlin. Med Camillos Køkken skaber parret gastronomiske oplevelser, der får folk til at tale sammen, på kryds og tværs, om stort og småt, muntert og alvorligt.

- Vi vil gerne vise folk alt det magiske, som et godt måltid kan gøre for samtalen rundt om bordet. Når man gør sig umage med maden og måltidet, kan det få gang i samtaler, der gør en forskel; om livet, kærligheden, fremtiden, drømmene - om alt det, der er vigtigt og det, der kan være svært at tale om. Vi glæder os til tre sommermåneder i Tversted, hvor vi inviterer både lokale, turister, venner og dem vi endnu ikke kender, ind i vores univers, fortæller Jørgen Smidstrup.

Nogle af de mange arrangementer, man kan se frem til er fællesspisninger, fredagsvinbar, lørdagsfrokoster, pop-up-middage og meget mere på Tversted Skole, som i dag er et moderne kulturhus med et væld af aktiviteter.

Camillos Køkken har arrangeret pop-up-middage i mere end 10 år, og udkom i 2017 med kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen” - en bog fyldt med historier, billeder og opskrifter, der alle hylder det fælles måltid.

De første arrangementer bliver i forbindelse med pinsen; fredagsvinbar 7. juni og lørdagsfrokost 8. juni - første fællesspisning bliver 12. juni og derefter hver onsdag.

Man vil også kunne besøge pop-up butikken ”Camillo & Marietta” på Tversted Skole. På hylderne i sommerbutikken vil der blandt andet være forskellige købmandsvarer og produkter til køkkenet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...