24 af landets erhvervsskoler havde indstillet en kandidat til Årets Læreplads

HIRTSHALS: Restaurant Abstrakt fra Hirtshals kom torsdag på 2. pladsen i kåringen af Årets Læreplads 2019 i Danmark.

Førstepladsen tog Poul W. Jensens Eftf fra Sorø.

Prisen uddeles af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier. Kåringen fandt sted på Nationalmuseet i København, hvor 3 virksomheder dystede om prisen. Fra Restaurant Abstrakt deltog indehaverne Simon Emil Schiøtt Kristensen og Camilla Schiøtt samt kokkeelev Lukas Grøntved, der havde indstillet sin læreplads. Fra EUC Nord – hvor Lukas tager sin skoledel – deltog direktør Neil Jacobsen og uddannelseschef Dennis Kindberg.

Om indstillingen af Restaurant Abstrakt fremhævede DEG’s priskomité, ”at en ung elev har mødt det optimale match med en læreplads, som lægger stor vægt på at give eleven et stort ansvar og samtidig tage sig godt af medarbejderne og dermed går mod strømmen i en branche, som mange andre steder er præget af et barsk og håndfast arbejdsmiljø.”

I alt 24 erhvervsskoler havde indstillet en kandidat til Årets Læreplads, og de havde tilsammen modtaget 394 indstillinger fra elever og lærlinge, der ville prise deres læreplads.

Der skal lyde et stort tillykke til Restaurant Abstrakt fra EUC Nord. Vi er stolte over at I repræsenterer Vendsyssel på så fornem vis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...