Træfplads ved Tannisbugthallen fyldt op af gæster

BINDSLEV: Pladsen bag Tannisbugthallen var lørdag fyldt med mennesker og maskiner, da præsidenten for den lokale Puch Klub, Anders ”Moped” Madsen, officielt åbnede årets Veteran Knallert Træf i Bindslev.

Det er Puch Klubben i Bindslev, der har omkring 30 medlemmer, der afholder det årligt tilbagevendende træf. Deltagere der alle er knallertentusiaster, kommer fra hele Skandinavien, var ankommet til Bindslev om fredagen, hvor de havde slået slået lejr.

Et af de store øjeblikke på træffet, er når de mange knallerter bliver sendt afsted på en 45 kilometer lang fællestur lørdag formiddag. Her var rigtig mange gæster mødt op for, at se de knap 120 deltagere, der havde både har gejst og vilje til, at holde liv i de gamle knallerter, fyre den af ved startlinjen.

Lørdag var der dagen igennem forskellige konkurrencer, live musik og fest, hvor barpersonalet i festteltet sørgede for at ingen tørstede.

Moped Madsen kunne fortælle, at den store opbakning fra byen, fra Tannisbugthallen og idrætsforeningen, og ikke mindst fra de mange frivillige, betyder rigtig meget for, at det hele kan lade sig gøre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...