Jens Jacob har drevet forretning i Hirtshals i 27 år

HIRTSHALS: Skobutikken Zjoos i Nørregade i Hirtshals ejes og drives af Jens Jacob, kendt i byen som Sko Jens.

Jens Jacob er udlært i Føtex i 1986, og har nu drevet forretning i Hirtshals i 27 år, og det går rigtig godt.

- Der er stor lokal opbakning til butikkerne i Hirtshals, og vi har rigtig mange turister - især nordmænd - som vore daglige kunder her i byen, fortæller Jens.

- Men det er vigtigt - vil jeg gerne sige - at folk netop bruger de fysiske butikker, for kun på den måde har vi butikkerne. Hvis nethandelen tager for meget over, forsvinder mange butikker og så vil byen ligge øde hen, og det må aldrig ske, siger Sko-Jens.

- Som forretningsdrivende er vi jo også med til at sponsorere mange foreninger og andre, der går rundt i byen, og gerne vil have penge til det ene og det andet, og det er fint nok - og vi støtter også gerne op om alle tiltag. Men hvis ingen butikker der er, vil der heller ikke være nogen til at sponsorerer mere, og det skal man tænke meget over.

- Vi handlende sørger for aktiviteter i byen, og vi sørger for den flotte julebelysning i byen, og det er selvfølgelig ikke gratis. Vi betaler store kontingenter til alt dette, og det kan vi kun gøre, når folk handler i de fysiske butikker, siger Sko Jens med et smil.

Gennem de år, Jens har været i Hirtshals, har han opkøbt 17 ejendomme, som han lejer ud eller selv bruger.

Jens ejer ejendommene: Nørregade 8 12 17 28 og 29, Vinkelvej 1 og Jyllandsgade 1, så er det Fynsgade 10 og Rolighedsvej 1, samt Lillehedenvej 12, og så er det Emmersbækvej 3 og Nejstvej 6 og vrejlevvej 11 i Vrå og Vesterled 21 samt Kirkegade 2 og Peder Rimmensgade 16 , samt Svinget 7.

- Disse ejendomme bliver lejet ud til både danskere, samt folk fra Polen og Tyskland, samt Spanien og Rumænien, gode rolige og solide lejere, hvor mange arbejder i vores fremragende store fiskeindustri på havnen, tilføjer Jens Jacob.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...