HIRTSHALS: Skolecenter Hirtshals har et hold med, når skolehold fra hele landet dyster om titlen Årets Skakskole.

Otte elever fra Skolecenter Hirtshals er således på pletten, når Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2019 løber af stablen den 22. marts. De skal være med til årets festlige afslutning på hjernens årlige motionsdag og kæmpe om den ærefulde titel som den bedste skakskole.

Den 8. februar deltog Skolecenter Hirtshals sammen med 292 andre skoler over hele landet i Skolernes Skakdag 2019, og i alt 49.853 elever var med.

Smartphones og tablets blev for en stund erstattet af brætter og brikker, og der blev dystet på livet løs på de sort-hvide felter.

Holdet, der skal repræsentere Skolecenter Hirtshals til Landsfinalen den 22. marts, er nu fundet. På skolecentret glæder alle sig til den store finale.

Det er anden gang, at Skolecenter Hirtshals er med til Landsfinalen, der byder på mere end 3.000 skakpartier, underholdning i børnehøjde, frokost og medaljer til alle deltagere.

Både store og små ser frem til den store dag, og det glæder Dansk Skoleskaks generalsekretær Mads Jacobsen:

- Landsfinalen er den store, festlige afslutning på Skolernes Skakdag. En dag, hvor børn og unge fra hele landet samles på ét sted til en hel dag i skoleskakkens tegn. Vi glæder os meget til at byde velkommen til alle de skoleskakglade børn og unge, udtaler han.

Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2019 arrangeres af Dansk Skoleskak i samarbejde med Spar Nord Fonden, Politiken og Kolding Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...