Fredag åbnede slagteren første dag på Magrethevej i Hirtshals

HIRTSHALS: Så skete det. Torsdag den 31. oktober var sidste dag for Slagter Winther i Hjørringgade, og fredag den 1. november var første dag for Slagter Winther i Spar på Margrethevej i Hirtshals.

- Jeg glæder mig over, at vi nu har fået Slagter Winther ind i Spars lokaler, lyder det fra købmand Rene Ejstrup Larsen.

- Det betyder jo også at vi står over for en større ombygning her i Spar. Vi skal have en ny afdeling med vore slagtervarer og delikatessevarer, så vi kan præsentere hele Slagter Winther programmet på en rigtig flot måde. Så vore kunder har noget at glæde sig til, siger Rene.

- Spar bliver en noget anden butik med Slagter Winthers indtræden. Vi har fået flyttet otte medarbejdere med fra Slagter Winther, som alle skal beskæftige sig med Slagter Winther-produktionen til Spar. Her bliver hele programmet præsenteret, og vi håber kunderne tager godt imod det. Det er jo samme gode kvalitet, kan jeg garantere, siger Rene.

- Og Slagter Winthers kæmpestore egenproduktion inden for pølser, pålæg, leverpostej og delikatessevarer i det hele taget, vil blive solgt i spar fra den 1. november.

- Alle vore færdig rettet og vor store koncept i Sandwich og andre færdige madvarer, vil selvfølgelig også være at finde i Spar, siger Rene.

- Det har også været en stor glæde for mig som købmand og daglig leder, at den store stab fra vores delikatesse og slagterafdeling følger med i Spar, og sørger for, at den meget høje profil af slagter- og delikatessevarer fra Slagter Winther nu er fulgt med ind i Spar på Margrethevej 12 i Hirtshals.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...