Spar skal desuden udvikle sig til en større Meny-forretning - målet er at fordoble omsætningen

HIRTSHALS: Slagter Winther i Hjørringgade, og Spar på Margrethevej fusionerer nu rent fysisk, således at alle aktiviteter i Slagter Winther med tiden flyttes til Spar.

Både Slagter Winther og Spar ejes jo af samme ejer, nemlig købmand Rene Ejstrup Larsen.

Rene har truffet beslutningen, om at fusionere de to butikker, fordi driften i Slagter Winther ikke er god nok. Men det skyldes ikke, at der mangler lokal opbakning, eller at der mangler Nordmænd.

- Det er bare rent strukturelt rigtigt på længere sigt, at ligge de to forretninger sammen, således Slagter Winther med tiden helt indgår i Spar på Margrethevej, oplyser Rene Ejstrup Larsen.

Meny på menuen

Det er planen, at Spar på Margrethevej skal udvikle sig til en meget større forretning, med dobbelt så meget i omsætning, som der er i dag, ved at Spar laves om til en Menu-forretning. Menu er en butik med et meget større koncept, og dermed væsentligt større sortiment inden for hele supermarkeds området. Det er også en kæde der er godt kendt i Norge.

Her skal Slagter Winther indgå med hele ferskvarer programmet, og en betjent delikatesse, med alle hjemmelavede produkter, som der er i dag hos Slagter Winther. Det omfatter det meget store sortiment af fersk kød og pålægssortiment, samt frost og i øvrigt alle de andre ferskvarer, herunder også et kæmpe stort program i gode færdigretter, smørrebrød og andre delikate fødevarer.

Der er for Rene ingen tvivl om, at det er den retning Slagter Winther og Spar på længere sigt skal udvikle sig hen imod, og Hirtshals bevarer også på den måde det specielle ved Hirtshals med Slagter Winther som en integreret del i Spar - og senere i Menu forretningen.

Fusion til oktober

Selve udvidelsen af Spar starter, når planerne er færdige, men indtil da fortsætter produktionen i forretningen Slagter Winther i Hjørringgade.

Slagter Winther holder åbent helt hen til oktober, og først derefter begynder den endelige fysiske fusion af de to forretninger.

For Rene er det vigtig, at udvikle forretningerne, så der skabes flere arbejdspladser og mere omsætning, end der i dag er i de to forretninger til sammen.

- Nordmændene finder sagtens ud til Spar, allerede i dag kommer der rigtig mange nordmænd og tyskere og handler i Spar på Margrethevej, lyder det fra købmanden.

Rigtigt for fremtiden

Det er ingen hemmelighed, at Slagter Winther i Hjørringgade, led under de fire ugers lukning, inden Rene overtog forretningen.

Dertil kommer at Nordmændenes gennemsnitlige køb, er mindre i dag end før i tiden.

- Der kommer stadigvæk lige mange kunder, men de køber bare lidt mindre, og det kan være på grund af, at kursen stadig er lav på den norske krone.

Spar i Hirtshals lægger med planerne op til en god udvikling.

- Det er det rigtige i fremtiden, og dermed også i tiden vi lever i i dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...