På Fars Dag: Prototyper af Hirtshals Bænken præsenteres

HIRTSHALS: Hirtshals Byforums idé ”Hirtshals Bænken” – er nu virkeliggjort og prototyperne præsenteres på Grundlovsdag den 5. juni kl. 11.

- Byforum er initiativtager til udvikling af et fleksibelt bord/bænke-system – altså et helt specielt ”Hirtshals inventar”, der passer til brug i vores barske vejrlig og refererer til lokalmiljøets rustikke udstråling. Systemet er lokalt forankret - designet af møbelarkitekt Rainer Daumiller og fremstilles hos virksomheder i Hirtshals, oplyser John Kongerslev fra Byforum.

Konstruktion og materialevalg er prioriteret imod særlige egenskaber for høj vejrbestandighed og dermed minimalt vedligeholdelsesbehov. Systemkonceptet indeholder tillige en fleksibilitet, der gør dette anvendeligt til opstilling i såvel bymiljø som i naturområderne i byens omgivelser.

Utrolig mange kombinationer af systemets moduler er mulige og varianterne omfatter både bænke med og uden rygstød samt borde i flere spændende formgivninger.

Forinden systemet sættes i endelig produktion, ønsker Byforum at opstille prototyper ved Kystvejen på det grønne område ved Heides Fisk til bedømmelse af både lokale og besøgende brugere. Her kan man selv både se og teste prototyperne, give sin mening tilkende samtidig med at man nyder udsigten.

Byforum lancerer udviklingen af ”Hirtshals Bænken” som en gave til byen i anledning af 100-års byjubilæet og har forventninger om, at systemet vil falde godt ind i lokalmiljøet og være til gavn og glæde for byens beboere og besøgende langt ud i fremtiden.

- Mød op til præsentationen på Grundlovsdag kl. 11, hvor alle er velkomne til en uformel fremvisning. Glæd dig til at sidde på en ”Hirtshals Bænk” og se på havet, der hvor det slår indover molen, lyder opfordringen fra John Kongerslev

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...