Tag fradragstesten sammen med BDO

KOMMUNEN: Vi kan nok med garanti sige, at der ikke er nogen, der er interesseret i fejlagtigt at betale for meget i skat. Med Fradragstesten, som er udviklet af ét af landets største rådgivende revisionsvirksomheder BDO, kan du blive vejledt gennem fradragsjunglen og være godt klædt på.

Den interaktive test giver dig et hurtigt og nemt overblik over de 15 mest gængse skattefradrag.

Ved at tage testen kan du derfor sikre dig, at du får indberettet de fradrag, som du er berettiget til.

Spørgsmålet om skattefradrag er helt aktuelt i disse dage, hvor årsopgørelsen er tilgængelig hos SKAT - for den 9. marts eller tidligere frigiver SKAT årsopgørelserne.

Et af spørgsmålene i BDO’s fradragstest lyder: Har du været på rejse for din arbejdsgiver, og har du selv betalt for kost og/eller logi?

Svarer du ”ja” ved dette, vil testen efterfølgende fortælle, at du er berettiget til Rejsefradraget.

I testen kan du desuden finde svar på lavpraktiske spørgsmål, såsom hvilken rubrik på selvangivelsen, du skal gøre brug af.

Med Fradragstesten har BDO haft et ønske om at gøre det lidt mere interessant og overskueligt for den almene dansker at tjekke op på deres fradrag.

Senior Partner Peter Mikkelsen fra BDO i Hjørring siger:

- I Danmark har vi overordnet set ret enkle skatteregler. Ikke desto mindre er det dog super ærgerligt at glemme nogle af de fradrag, som man er berettiget til.

- Derfor har vi udviklet Fradragstesten som en slags tjekliste, der gør det nemt at danne sig et hurtigt overblik. Sidste år tjekkede mere end 500.000 deres fradrag ud på fradragstesten.dk, og det vidner om en pæn stor interesse for emnet.”

Du finder Fradragstesten på: https://fradragstesten.dk/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...