Glad musik og fællessang

HIRTSHALS: På søndag den 24. november klokken 14 er der igen glad musik og fællessang på Lynggården i Hirtshals. Der er Lynggårdens Venner der endnu engang inviterer til de populære eftermiddage med musik, sang og hyggeligt samvær. Alle er velkommen, og der er gratis adgang, dog koster kaffen et beskedent beløb.

Denne gang er det 6-mands bandet ”Midt i Ugen”, der lægger op til fællessang. ”Midt i Ugen” er et orkester, der spiller folkelig og lokal musik. Medlemmerne behersker mange genrer og instrumenter som harmonika, saxofon, violin, bas, guitar, trommer og banjo. Det er et band, der forstår at medinddrage sit publikum i sangen.

Traditionen med Søndags Matiné på Lynggården har eksisteret så længe, at der ikke rigtig er nogen, der kan huske, hvornår de populære musikarrangementer begyndte. Der er Matiné en gang om måneden, normalt den sidste søndag fra klokken 14 - 16. Bestyrelsen tilstræber et varieret program med musik, alle kan genkende og synge med på. De mange forskellige orkestre er fra Hirtshals og omegn.

Økonomien til arrangementerne kommer udelukkende fra private. I år er det blandt andre foreningen Fiskekrogen, der fra sommerens overskud i museumshaven, har doneret et beløb, der muliggør musikarrangementerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...