Det er i faldet du finder dine vinger

BINDSLEV: Til sogneaften i Bindslev næste onsdag kommer Johnny Sort fra Asaa og fortæller sin historie om at fokusere på de ting, der er tilbage i livet frem for de ting, der er mistet.

Johnny Sort mistede en arm ved en ulykke som ung. Han blev fejlopereret 10 år efter, hvor fantomsmerter blev mangedoblet i stedet for mindsket.

Johnny Sort skriver selv, at han er en fighter og ildsjæl:

- Det har jeg været nødt til at være for at overleve, men jeg har også valgt at kæmpe for at leve livet. Jeg har trodset døden, overvundet livets prøvelser og samfundets store og små udfordringer. Jeg lever i dag med med både et synligt og et usynligt handicap, og selvom det er en stor del af, hvem jeg er - så lader jeg det aldrig definere mig. Jeg har evnet at fokusere på de positive ting og mulighederne i livet, finde lys i mørket og aldrig lade mine begrænsninger begrænse mig.

Jeg er ikke noget overmenneske, og jeg ved, hvordan det kan føles at skulle bestige et bjerg, som fremstår lodret og uoverkommeligt. Det vigtigste, som jeg har lært, er at prøve.

I dag finder jeg livskraft, når jeg holder foredrag og herigennem hjælper andre. Jeg ser det som et privilegium, at jeg i dag kan bruge mine oplevelser og erfaringer til at inspirere og motivere andre til at få det bedste ud af livet, fortæller han.

- Med indgroet nordjysk charme, dialekten og glimtet i øjet er det hele pakket perfekt ind i et billede af hvordan Johnnys situation var før og efter ulykken", skriver en anmelder.

Johnny Sort har givet foredraget titlen " Det er i faldet, du finder dine vinger"

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...