Knud Mikkelsen er klar til at guide interesserede på to stæreture

KÆRSGÅRD STRAND: Hjørring Kommune har valgt ikke at lave officielle naturture i år. Det skal dog ikke forhindre et af de mest velbesøgte arrangementer i at bliver holdt i år, nemlig “Sort sol" over Kjærsgaard.

Lørdag 22. september klokken 18, og onsdag 17. oktober klokken 17, vil Knud Mikkelsen, Skallerup være på p-pladsen ved Kærsgård Strand, og vil guide de fremmødte ud til området, hvor stærene plejer at samles og lave flyveopvisning, inden de sætter sig til hvile for natten, i tagrørene ved Liver Å’s udløb.

Fra P-pladsen er der en vandreture på cirka to kilometer i lidt uvejsomt terræn, så det er en god ide at have noget solidt tøj og fodtøj på. Endvidere vil det være en god ide at medbringe et siddeunderlag, samt eventuelt kikkert og kaffe e.l. Det skal forventes, at turen tager godt to timer, da stærene normalt sætter sig til hvile tæt på solnedgang.

Knud Mikkelsen har tidligere stået for disse ture sammen med naturvejleder Laus Gro Nielsen, men gennemfører i år turene som et privat initiativ.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...