Spar V er hovedsponsor i VEB og lokal sponsor i Hjørring Badmintonklub

HJØRRING: Den 24-årige hjørringenser Victor Svendsen har forlænget aftalen med ligaklubben Vendsyssel Elite Badminton. Og ikke nok med det. Victor Svendsen fortsætter også personligt sit parløb med Sparekassen Vendsyssel, som desuden er hovedsponsor i Vendsyssel Elite Badminton og lokal sponsor i Hjørring Badminton Klub (HBK).

- Victor er en af Hjørrings dygtigste individuelle sportsudøvere, og ham er vi stolte over at fortsætte samarbejdet med. Det var et super initiativ at skaffe en Hjørring-dreng retur til VEB. Victor er med til at højne niveauet og bidrager til, at VEB kommer på landkortet, siger regionsdirektør Casper Nissen Larsen, Sparekassen Vendsyssel i Hjørring.

Han finder det helt naturligt, at Sparekassen Vendsyssel spiller på flere heste. Det vil sige, både er sponsor i HBK og VEB samt personlig sponsor for Victor Svendsen.

- Bredden og foreningslivet er vigtige parametre for Sparekassen Vendsyssel, og derfor har vi en aftale med HBK. Og uden bredde, ingen elite. Der er desuden vigtigt at have et elitehold, som ungdommen og bredden kan se op til og stræbe efter. Det er baggrunden for vores efterhånden mangeårige hovedsponsoraftale med VEB, forklarer Casper Nissen Larsen.

Nr. 52 på verdensranglisten

Victor Svendsen er professionel badmintonspiller og bor i København, hvor han træner dagligt med Danmarks absolut bedste spillere i Brøndby Hallen. Han er nr. 52 på verdensranglisten og er derfor en eftertragtet ligaspiller, ligesom han flittigt deltager i internationale turneringer i udlandet.

- Men jeg elsker at komme hjem til Vendsyssel og spille for VEB. Nogle gange bliver der også lige tid til et smut forbi Hjørring, smiler Victor Svendsen.

Han har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring, men rejste relativt tidligt til Ikast for at satse på sin badmintonkarriere. I sæsonen 2016/2017 skiftede han til VEB, hvor han med sit gode humør og mange sejre alle år har været en publikumsfavorit.

VEB er et holdfællesskab, som begyndte i 2002. Det tæller tre klubber: Hjørring, Frederikshavn og Skagen. Hjørring kom med i 2016 – samtidig med, at Victor Svendsen skiftede til VEB.

Nordjyllands største

- Det meste kendte udadtil i VEB er vores ligahold, som de seneste fire sæsoner har været i top 4 i Badmintonligaen, men VEB er meget mere end ligaholdet. Vi har fem turneringshold på seniorsiden, hvor spillerne træner tre gange om ugen. Tirsdag i Frederikshavn, onsdag i Hjørring og torsdag i Skagen. Ligaholdets faste hjemmebane er Arena Nord i Frederikshavn, men de øvrige hold spiller skiftevis i de tre byer, oplyser VEB’s næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl, som bor i Hjørring med sin familie.

Et af de vigtige mål med VEB’s ligahold er at have et flagskib i Vendsyssel, som motiverer både bredde-, elite- og ungdomsspillere. Sidstnævnte kategori prioriteres højt i VEB og de tre moderklubber. VEB Young Guns samler nogle af de bedste ungdomsspillere i Vendsyssel til weekend-træning flere gange i sæsonen. Dette initiativ udspringer fra Hjørring Badminton Klub.

- Vi har generelt haft stor glæde af at blive en del af VEB. Vi har ikke mindst oplevet en stor vækst på ungdomssiden, således at vi har status som Nordjyllands største badmintonklub med over 415 medlemmer, oplyser HBK’s formand, Mette Nielsen.

Flere sponsorer i Hjørring

VEBs næstformand arbejder ihærdigt på at skaffe flere sponsorer fra Hjørring-området.

- Vi indrømmer, at det har været op ad bakke de første år, men nu har vi fået et gennembrud. Vi har blandt andet lavet et par fine aftaler med Fjordbak Byg og Beierholms Hjørring-afdeling. Derudover er vi lige nu i dialog med flere virksomheder, som har lyst til at medvirke til, at badmintonsporten fortsætter med at udvikle sig i Vendsyssel. I modsætning til mange andre eliteklubber drives VEB af frivillige ildsjæle, så støtten fra sponsorerne er altafgørende for os, siger Jacob Høyer Filt Juhl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...