Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland spillede i Hirtshals Kirke

HIRTSHALS: Til julekoncerter 2018 i Hjørring og Hirtshals spillede Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland deres egen march

Onsdag aften spillede Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland julekoncert i Sct. Catharinæ i Hjørring. Både her og i Hirtshals Kirke blev aftenens koncert indledt med musikkorpsets egen march. Marchen er skrevet i 2018 af korpsets kompagnichef Bjørn Thomsen.

Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland er det første af hjemmeværnets 14 musikkorps, der kan prale med egen march.

I den næsten halvanden times koncert blev der spillet en masse julemusik. De mange gæster i de to kirker fik lov til at være solister ad skellige gange til de smukke julesalmer.

Aftenens konferencier Jens Olaf Andersen førte gæsterne gennem den smukke julemusik. I forbindelse med det danske og engelske jule potpourri, lod Jens Olaf Andersen gætte, hvor mange forskellige sange, der var i potpourriet.

Dirigent Mads Slej havde arrangeret de to potpourrier med mange indlagte solonumre. årets julekoncerter arrangeret at så mange som muligt i orkestret fik et solonummer, hvilket gav gæsterne varme i hænderne.

Orkestret sluttede aften af med et ekstra nummer ”Highland Cathedral”, hvilket vakte en meget stor glæde hos, som vakte stor glæde hos mange af gæsterne, som på korpsets Facebook side havde bedt om dette ekstranummer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...