Cafeteriet sender meget mad ud af huset - men teamet ser frem til den dag, hvor de kan holde åbent som før

HIRTSHALS: Lars Henrik Kristensen, som er forpagter af cafeteriet i Hirtshals Idrætscenter, har meget travlt med mad ud af huset. Onsdag den 6. maj var menuen stegt flæsk med persillesovs, og her blev der solgt 70 menuer, selvfølgelig til afhentning.

- Det var mange menuer på én aften, siger Lars Henrik.

- Men hvis maden er god og prisen er helt rigtig, så kan der sælges meget, så meget at vi har svært ved at følge med. Men folk er flinke til at ringe og bestille i forvejen, og får jeg det så lavet på lidt forskellige tidspunkter. Så kan det lade sig gøre alt sammen.

Lars Henrik og hele hallen vil jo gerne, at de snart får lov til at holde åbent, som før i tiden.

- Vi har jo rigtig mange gæster her på restauranten hver dag. Folk som komme i hallen til træning og sport i det hele taget, besøger jo cafeteriet rigtig meget, og det er jeg jo meget taknemlig for.

- Men vi har også fantastiske forhold her på 1. sal i hallen i Hirtshals. Jeg har et fantastisk stort køkken, og vi har over 100 siddepladser, så vi kan tage de store selskaber. Der er jo en god udsigt over selve hallen, og udsigt over naturen rundt om hallen i Hirtshals, siger Lars Henrik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...