16 procent flere overnatninger over de sidste to år på campingpladsen

HIRTSHALS: Antallet af gæster på Hirtshals Camping er steget 16 procent over de seneste to år.

I 2018 var der i alt 31.534 overnatninger, og det vækker glæde i Hirtshals Turistforening, som ejer campingpladsen, at overnatningstallet stadig siger efter at ny forpagter af pladsen Jørgen Eriksen tog over for fire år siden.

- Det kræver naturligvis også, at campingpladsen hele tiden er opdateret til tidens krav, men vi har også investeret rigtig mange penge på pladsen, siger turistforeningens afgående formand Jørgen Christensen.

Foreningen har over de sidste tre år investeret 1,3 mio. kr. udover de årlige vedligehold og investeringer.

- I 2016 og 2017 tog vi 10 nye helårshytter i brug. Og i 2018 er badeværelser renoveret, og så er campingpladsen blevet tilsluttet fjernvarme. Så nu er der altid varmt vand på alle tider af året. Der har været problemer med at få vandet varmt nok og det problemer er vi over nu, fortæller Jørgen Christensen.

Han roser Jørgen Eriksens arbejde med at passe campingpladsen. Samtidig passer pladsens forpagter også Hirtshals Autocamperplads ved Doggerbanke.

- Der har vi gjort lidt af et scoop ved at lade ham stå for at passe autocamperpladsen. Her er der også fremgang samtidig med, at campingpladsen også får gavn af, at det er den samme, som står for det, mener Jørgen Christensen.

Pladsen for autocampere er indrettet på en kommunal grund, som turistforeningen har lejet for en årlig fast leje og med tre måneders opsigelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...