Medlemmerne af Hirtshals Handel og Erhverv har været samlet til møde om vækst, skiltning og aktiviteter

HIRTSHALS: Formanden for Hirtshals Handel og Erhverv, Dorthe Schaltz, har netop skrevet et brev ud til alle medlemmer i foreningen, om fremgangen i Hirtshals, som er helt unik for byen.

- Ingen andre byer oplever så stor vækst i butikker og restauranter, samt kunstbutikker, og andre liberale erhverv, som vi gør skriver hun i brevet til medlemmerne.

På morgenmødet i Hirtshals Handel og Erhverv 5. juli var der en stor dagsorden, og der var mødt mange af foreningens medlemmer op.

Handelschef Per Martensen orienterede om foreningens tilstand her og nu - om alle de aktiviteter, der var afholdt, og om de aktiviteter, der kommer. Og der er mange og store oplevelser i vente.

Skiltning i fokus

Kirsten Munk fra Teknisk Forvaltning i Hjørring Kommune gennemgik de væsentlige punkter omkring skiltning i gaderne i Hirtshals.

Det er her vigtigt, at man overholder gaderegulativet, og dermed er med til at sikre en pæn by med pæne skilte i gaderne.

Der havde været møder med turistforeningen og Hirtshals Handel og Erhverv omkring skiltning i byen, og ønsket har været at opsætte overordnede, orienterende skilte flere steder i byen.

Der blev lagt op til et større samarbejde med turistforeningen og Hirtshals Handel og Erhverv samt med Byforum, for på den måde at opnå den optimale planlægning af aktiviteter og byens fremtidige udvikling.

Ros til Naturmødet

Naturmødets chef Jesper fra Hjørring Kommune evaluerede Naturmødet i Hirtshals, hvor der i år havde været op mod 30.000 besøgende. Naturmødet var gået fantastisk godt på alle punkter, og der blev givet store roser til Jesper og co. for ledelsen og afviklingen af Naturmødet.

Turisme-politik

Der var orientering fra diverse udvalg ved Pia Harbo, og Laila Zeilke. Laila er ny formand for turistforeningen, og hun fortalte om samarbejdet om tiltag i turismepolitikken.

Byrådsmedlem Jørgen Christensen orienterede om nye tiltag fra Hjørring Kommune.

Medlemmerne deltog meget i debatten, og der blev spurgt godt ind til alle enkelthederne i mødets dagsorden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...