Overskud går til Hirtshals Sogns menighedspleje

HIRTSHALS: Onsdag den 3. oktober kl. 19.30 er der koncert med garanti for sangglæde og højt humør, når gospelkoret Concentus kommer til Emmersbæk kirke.

Gospelkoret Concentus har eksisteret siden 1995 og har 25 medlemmer som kommer fra hele Vendsyssel. Da koret blev grundlagt var tanken at Vendsyssel skulle have et gospelkor med et højt musikalsk niveau, at koret skulle have eget orkester og at det sociale fællesskab skulle vægtes højt. Her 23 år efter stræbes der i Concentus stadig efter et højt musikalsk niveau og en "hørbar" udvikling. Inspirationen kommer især fra Oslo Gospel Choir og andre store gospelkor, men altid med et tvist af Concentus’ egen lyd, da Claus Zielke selv arrangerer mange af korets numre. I gennem årene er det blevet til rigtigt mange koncerter i kirker og ved kulturelle arrangementer og som indslag til private fester - flest i Nordjylland, men også det øvrige Jylland og Fyn har haft besøg af koret. Der udover har koret være på turné i Tyskland 2 gange og udgivet 2 cd’er. Koret har siden 1998 været dirigeret af Claus Zielke.

Concentus lover at kirken vil blive fyldt med både medrivende glad gospelmusik og eftertænksomme ballader, traditionel gospel og nyere gospelnumre. Kort sagt en koncert med livsglæde og samklang - som netop er det Concentus betyder.

Efter koncerten er der Efterspil i de tilstødende lokaler. Efterspil er et gratis, uformelt arrangement, hvor der er mulighed for at møde koret og hinanden, og få en lille forfriskning.

Entré kr. 50. Beløbet går ubeskåret til Hirtshals sogns menighedspleje.

Børn og unge under 16 år: Fri entré

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...