Kunderne i Hirtshals har taget godt imod genåbningen af den kendte forretning

HIRTSHALS: Da Karl Christian Lunden for kort tid siden meddelte, at han lukkede den berømte slagterforretning Slagter Winther i Hirtshals lørdag den 11. august, kom det som et chok for byen. Der var ingen, der troede, at den 84 år gamle butik nogensinde skulle dreje nøglen om. Det var den svage norske krone, der gjorde udslaget. Det var blevet for dyrt for nordmændene at handle slagtervarer i Hirtshals.

Kort efter lukningen kom en glædelig besked. Købmand René Ejstrup Larsen, der har Spar på Margrethevej, meddelte, at han overtog Slagter Winther fra onsdag den 12. september.

- Jeg synes, at det var synd, at den velrenommerede slagterforretning skulle lukke. Det ville være et kæmpe tab for byen. Nu ændrer jeg lidt på forretningens koncept, så det bliver mere målrettet til vores lokale kunder og ikke så meget på nordmændene. Vi ændrer eksempelvis pakkestørrelsen på slagtervarer, så indholdet passer til en dansk families daglige forbrug, siger René Ejstrup Larsen.

Delikatesseafdelingen er genåbnet, og der er kommet et stort udvalg af frisklavede færdigretter, der blot skal varmes, og der kan igen bestilles mad ud af huset. Prisniveauet er sænket, så priserne hos Slagter Winther svarer til dem i Spar på Margrethevej.

Som noget nyt er der kommet flere købmandsvarer og mælkeprodukter samt frugt og grønt i forretningen. Slagtervarer fra Slagter Winther kan fremover også købes i Spar på Margrethevej samt i Spar i Tversted og Bindslev.

- Med to forretningerne har jeg mulighed for at lave storkøb til gode priser hos min grossist, og det kommer kunderne til gode både her og på Margrethevej, fortæller René Ejstrup.

Det er også det samme erfarne personale, som kunderne kender, der fremover er hos Slagter Winther. Slagtermesteren er fortsat René Poulsen, der er udlært hos Poul Winther. Tina Bastholm er butikschef og Kirsten Jensen er ny leder af delikatesseafdelingen. Kirsten kommer fra Spar på Margrethevej, hvor hun også var delikatesseleder.

René Ejstrup og hustruen Pia Rønn vil være lidt over det hele, og de får nok at se til, da Spar butikken på Margrethevej fortsætter uændret med et stort udvalg af dagligvarer samt delikatesseafdeling og friskbagt brød.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...