Firmaet venter 1500 gæster til de de to smagninger 26. og 27. oktober

HJØRRING: For elskere og kendere af vin og spiritus kommer Slaraffenland til Nordjylland sidst i oktober. Nærmere bestemt Aalborg Portland Park fredag den 26. oktober fra kl. 18-22 og dagen efter, lørdag den 27. oktober kl. 13-17, på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Supervin i Hjørring arrangerer Nordjyllands største vinfestival, hvor der er lejlighed til at smage over 250 forskellige vine samt mange forskellige typer af rom, gin og portvin. Du kan møde ikke mindre end 48 udenlandske vinproducenter, og Supervin garanterer, at der er lækkerier til maven, så ingen kommer til at sulte.

- I år har vi udvidet festivalen til også at omfatte en kæmpesmagning på Aalborg Portland Park, oplyser Mads Jensen, indehaver af Supervin i en pressemeddelelse.

- Når vi kan lokke mere end 48 producenter til landet og 850 besøgende til Hirtshals for fire timers smagning, tænker vi, at en ekstra smagning i Aalborg er på sin plads, for der har vi i forvejen mange gode kunder.

Der er særdeles stor interesse for arrangementerne, men billetter kan stadig købes på Supervin.dk. Supervin forventer ca. 1500 gæster i alt til de to smagninger.

Det er tredje gang, Supervin arrangerer denne type vinfestival.

Supervin er en hastigt voksende virksomhed og blandt Danmarks største vinudbydere.

- De bærende elementer i væksten er skarpe indkøb og egen import af kvalitetsvine, som sælges til særdeles konkurrencedygtige priser - i mange tilfælde Danmarks billigste, lyder det i pressemeddelelsen fra Supervin.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...