Tornby Beboerforening vil ud med informationer, der hvor beboerne færdes

TORNBY: Tornby Beboerforening vil gerne nå ud til borgerne med informationer der, hvor de til dagligt færdes. Derfor har foreningen længe ønsket nogle informationsskærme placeret på strategiske steder. Da foreningen ikke råder over så mange midler, at det rækker til indkøb og opsætning af informationsskærme, har de ansøgt Spar Nord Fonden om hjælp.

- Vi har i Spar Nord Fonden valgt at imødekomme Tornby Beboerforenings ønske, da formålet helt klart er i tråd med fondens formål at støtte lokale initiativer, fortæller Jens Lau Nielsen, der er markedsansvarlig i Spar Nord i Hjørring.

Spar Nord Fonden har med baggrund i Beboerforeningen ansøgning bevilget 26.000 kroner til to skærme. Den ene er opsat i Tornby Hallen og den anden i Dagli’Brugsen. Skærmene er opsat de to steder, da det er foreningens vurdering, at det er her, der kommer flest mennesker.

- Vi ønsker at informere om Tornbys mange forskellige aktiviteter der, hvor folk er. Med infoskærmene i Brugsen og Hallen kan vi hurtigt komme med aktuelle informationer i modsætning til papiropslag, der nemt bliver forældede, fortæller Peter B. Kristensen, bestyrelsesmedlem i Tornby Beboerforening.

Informationerne på skærmene ajourføres af halinspektør Martin Jepsen, og han vil med baggrund i oplysninger fra Tornbys mange foreninger lægge informationer ud som eksempelvis seniordans, swing om og fællesspisninger i Forsamlingshuset, seniormotion og de mange andre aktiviteter i Tornby Hallen samt aktiviteter i Den Gamle Købmandsgaard og omkring det gendannede Bjærgelaug. Målet er at koordinere begivenhederne, så det sikres at arrangementerne ikke kolliderer.

Informationsskærmene blev indviet forrige mandag ved en lille ceremoni, hvor den røde snor blev klippet af afdelingsdirektør i Spar Nord i Hirtshals Trine Birgit Jensen, der i den forbindelse holdt en lille tale og overrakte et diplom til Beboerforeningen ved Peter B. Kristensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...