NT og DSB tilbyder 30 dages tilbagebetaling som et plaster på såret ovenpå sporarbejde mellem Brønderslev og Langå

VENDSYSSEL: Som et plaster på såret ovenpå Banedanmarks sporarbejde mellem Brønderslev og Langå tilbyder trafikselskaberne NT og DSB pendlerne, at de kan få tilbagebetalt 30 dage af perioden på deres pendlerkort.

Forudsætningen for at få del i tilbuddet er, at pendlerne har købt et pendlerkort i mindst 59 dage i perioden fra den 1. maj til og med den 20. september. NT og DSB håber, at det får flere pendlere til at fortsætte med at rejse med tog og bus under og efter sporarbejdet.

- I forbindelse med at Banedanmark igangsætter omfattende sporarbejde, ved vi, at mange pendlere bliver berørt i en længere periode. Da både NT og DSB kører på strækningen, var det oplagt at indgå i et samarbejde med DSB om kompensation til pendlerne. DSB har erfaring med et lignende tiltag i forbindelse med et stort sporarbejde på Sjælland, og deres gode erfaringer derfra overfører vi i samarbejde til Nordjylland, fortæller Mette Henriksen, chef for kunder og salg hos NT.

Hos DSB gør informationschef Tony Bispeskov opmærksom på, at Banedanmarks sporarbejde er opdelt i flere faser, og at det varierer hvor og hvornår, at togene er erstattet af Togbusser. Han opfordrer kunderne til at planlægge deres rejse på Rejseplanen og understreger samtidig, at kunderne kan være trygge ved, at NT og DSB har taget deres forholdsregler under coronakrisen.

- Vores fokus i sporarbejdsperioden er at sikre gode Togbus-løsninger, som også tager højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand. Derfor vil Togbusserne højst være halvt fyldte, som det også er tilfældet i togene. Desuden vil vi gerne komme kunderne i møde med et godt tilbud, som giver muligheden for, at du kan rejse i to måneder for én måneds pris, siger han.

Sådan fungerer det:

Pendlertilbuddet lanceres under navnet TakPendler, og kan benyttes, hvis man har et gyldigt:

- DSB Pendlerkort,

- Rejsekort Pendler,

- Rejsekort med Pendler Kombi eller

- Ungdomskort til minimum 59 dage

Desuden skal man pendle i minimum 3 zoner på strækningen mellem Langå og Brønderslev i perioden fra den 1. maj til og med den 20. september 2020. Tilbuddet gælder både kunder, der rejser på Standard og DSB 1’. Kunderne kan søge om tilbagebetalingen og læse betingelserne på dsb.dk/takpendler

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...