74-årige Leif Dahlgård gæster Færgekroen og fortæller om Dahlgårds Tivoli

HIRTSHALS: - Hvis du skal nå at få billetter til foredraget på Færgekroen, så skal du altså stå ”ap” om morgenen.

Sådan lyder det fra Leif Dahlgård, der blev kultfigur i Danmark, efter dokumentarserien om Dahlgårds tivoli rullede på DR´s kanaler, og som nu lægger vejen forbi Færgekroen i Hirtshals lørdag 16. november.

Leif, Anni, Palle, Johnny, Jan og alle de andre tivoliarbejdere stjal danskernes hjerter, fx. dengang Jan fik mistede kæreste Diana til Martin, eller dengang Johnny fik en skideballe af Leif for ikke at passe hans arbejde.

Nu kan du komme helt ind om bagved Dahlgårds Tivoli, når Leif, der i dag er blevet 74 år, svarer på spørgsmål fra publikum, fortæller om optagelserne med DR, hvad der er sket med de øvrige fra serien, stiller op til selfies og meget mere.

Eventchef på Færgekroen, Christian Winther Borup fortæller;

- Jeg er så pivhamrende stolt, over det er lykkes at lokke en kultperson som Leif Dahlgård til Færgekroen & Hirtshals. Dokumentaren om livet som ”gøgler af guds nåde”, har givet mig utroligt mange gode grin, men faktisk også nysgerrighed for en ledelsesstil, som i tivolibranchen, nok var meget almindelig.

- Efter vores første Færgekroen livekoncert med brasilianske Adriano Trindade med ikke-rygning, der endte med at blive udsolgt, fik vi yderligere blod på tanden, for at lave vores første siddende foredrag nogensinde, og vi håber folk tager godt imod det.

Der er kun 30 billetter sat til salg til foredraget med Leif Dahlgård.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...