Montra Skaga Hotel har igen udsolgt til koncert med gruppen 8. december

HIRTSHALS: Koncert med gruppen Tørfisk kombineret med et juleophold i weekenden 8.-9. december er med til at give stor travlhed på Montra Skaga Hotel.

- Tørfisk kommer også næste år i februar måned. En koncert med dem er altid en stor succes og der bliver udsolgt hver gang. Der kommer gæsterne fra hele landet, hvilket giver os et fyldt hotel, og det vil vi jo gerne, fortæller hoteldirektør Tom Boye.

Sidst gang spillede Tørfisk den 6. oktober 2018 og også i de forudgående år har gruppen gæstet hotellet et par gange om året.

I år har Skaga Hotel også haft stand up komikere på oplevelsesprogrammet med mere blandet succes.

- Vi kunne godt have ønsket os flere gæster til Andreas Bo og Lars Hjortshøj, men vi mærker at markedet for kulturoplevelser er benhårdt. Der tilbydes så meget overalt, at det kan være for et hotel, forklarer Tom Boye.

Generelt er han dog godt til tilfreds med året, der snart går på hæld.

- 2018 har været et godt år, hvor sommeren var helt fantastisk rent vejrmæssigt. Det gjorde at august og september blev noget bedre end tidligere år. Gennem efteråret har vi også haft en pæn del at lave. På overnatningsdelen har vi kunnet mærke, at der er flere projekter i gang på havnene, som har smittet af på os, siger hoteldirektøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...