56 cykelryttere og 4 løbende kvinder stod bag rekorden

BINDSLEV: Det blev til indsamlingsrekord til cykelsponsorløbet Tour de Bindslev, der blev afholdt som indledning til det traditionelle Natmarked, der afslutter sommerens aktiviteter i Bindslev. Der deltog 56 cykelryttere og 4 løbende kvinder, som cyklede og løb uafbrudt i en time. Da alle var sponsoreret ud fra antal omgange eller kørte kilometer, så sled cykelrytterne og løberne i det, så deres sponsorer kom af med så mange penge som muligt. Det blev til et rekordstort beløb på 100.031 tusinde kroner.

I løbet for de unge, blev det Mads Larsen, der kom ind med flest kørte kilometer nemlig 26,4. Bjørn Pedersen vandt Tour de Bindslev med 34,5 kilometer på en time, og Ruth Larsen løb 10,18 kilometer og blev dermed vinder af det første kvindeløb. Det hold, der kørte det største beløb ind, var Team Underberg med 35.892 kroner. Det var som altid en sprudlende og veloplagt Johnny Brink, der var løbets konferencier.

Efter Tour de Bindslev serverede Café Tannisbugt grillet svinekam med tilbehør på Bypladsen. Alle 200 portioner blev på kort tid revet væk, men heldigvis havde Badmintonafdelingen en stor grill med pølser, så alle fik stillet sulten. På blokvognen sørgede Jens Varmløse og Version 1.0 for den musikalske underholdning lige indtil klokken elleve. Rundt i gaderne var der boder med blandt andet vinsmagning, slagtervarer og BHE’s store tombola med flotte præmier. I byens forretninger var der mulighed for at gøre en god handel med ekstra store rabatter denne aften.

Aftenen blev afsluttet med et brag af et festfyrværkeri på en mark få hundrede meter fra centrum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...