Årets festival foregår fra torsdag 1. august til lørdag 3. august

HIRTSHALS: Foreningen Hirtshals Fiskefestival har siden 2009 stået i spidsen for en af Nordjyllands største og mest populære festivaler med et besøgstal på op mod 15.000.

Jens Kirketerp Jensen var en af de initiativtagerne, der var med til at sikre overlevelsen af Hirtshals Fiskefestival – en festival, der havde sin start i begyndelsen af 90’erne.

Jens Kirketerp har siden 2009 været formand for foreningen.

Han glæder sig over den flotte udvikling, som Hirtshals Fiskefestival har været igennem de sidste 10 år.

- Vi har udvidet programmet til fuldt program i tre dage. Vi har i den grad fået sat fisk fra Hirtshals på landkortet – det gælder både hos den enkelte forbruger, og i høj grad ude hos nogle af Danmarks bedste restauranter, siger Jens Kirketerp Jensen

I takt med, at festivalen blev større og større, blev Mette Jensen ansat som koordinator af Hirtshals Fiskefestival tilbage i 2015. Mette har været en del af koordineringsgruppen siden 2011.

- Hirtshals Fiskefestival har helt naturligt sit højdepunkt den første weekend i august, hvor selve festivalen finder sted. Men efterhånden er Hirtshals Fiskefestivalen, Local Cooking og Årets Sild blevet så stærke brands, at der er aktiviteter og henvendelser hele året rundt, lyder det fra Mette Jensen.

- Årets Sild bliver brugt som et slags visitkort, når vi deltager i forskellige arrangementer – i 2019 er vi med Hirtshals Fiskeriforening til FOOD Festival i Aarhus, og vi deltager også ved Dan Fish Messen i Aalborg.

Hirtshals Fiskefestival afholdes fra torsdag den 1. august til lørdag den 3. august i centrum af Hirtshals by og på Hirtshals Havn. Torsdag 1. august åbner borgmester Arne Boelt fiskefestivalen.

Læs mere på: www.hirtshalsfiskefestival.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...