Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

BRYSTKRÆFT: DBO og Senfølgerforeningen er klar med arrangement for nuværende og tidligere kræftramte

Træffetid er en række arrangementer, hvor DBO (Dansk Brystkræft Organisation) og Senfølgerforeningen står for indholdet, men alle, der er berørt af kræft, er velkomne.

Der kan komme ændringer i programmet, hvis coronasituationen ændrer sig.

Onsdag 21. oktober klokken 19 – 21 står der SMART Training ved Ann Pia Kjær på programmet.

Det foregår på Hjørring Sundhedscenter, Bistrupvej 3 i Hjørring

Ann Pia Kjær har i mange år undervist i yoga, gymnastik, Chi Gong, dans og Smart Training bla på Nørgaards højskole og DGI Nordjylland. De sidste 10 år har det udelukkende drejet sig om kræft- og hjertepatienter.

- Denne aften får vi mulighed for at prøve SMART Training. Det er træning af hjernen gennem leg og bevægelse, en sjov og motiverende træningsform. Hjernen er konstant på arbejde og hjælper os til at navigere i hverdagen, derfor skal hjernen styrkes og vi skal udnytte dens kapacitet, lyder det fra arrangørerne.

- Tag tøj på, som er til at bevæge sig i.

Tilmelding - kun for nuværende og tidligere kræftramte - skal ske på mail senest mandag 19 oktober klokken 12 til dorthehostrup@senfoelger.dk

Man vil efterfølgende få at vide, om man har fået en plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...