Måske op mod 20.000 besøgende ved fiskefestival

HIRTSHALS: Tre dage med fiskefestival i Hirtshals gav smagsoplevelser i stimer til både børn og voksne.

Der var godt vejr og alt klappede, som det skulle med rigtig mange gæster - hvor mange, der besøgte byen i løbet af festivalen er uvist, men et lokalt gæt lyder på i omegnen af 20.000 besøgende.

Torsdag åbnede borgmester Arne Boelt fiskefestivalen, og takkede de mange folk, der er med til at sætte festivalen sikkert i søen. Dagen bød på dysten Local Cooking. Vinderen af maddysten blev Restaurant Tabu, der imponerede dommerne med deres mørksej-ret. Anden pladsen gik til Villa Vest i Lønstrup og tredjepladsen til Restaurant Nam.

Fredag var der blandt andet mulighed for at besøge nogle af havnens fiskerelaterede virksomheder, og i teltet var der masser af lækre smagsprøver på frisk fisk og mulighed for at gøre en god handle på fiskemarkedet.

Lørdag blev smagsløgene igen fristet ved et væld af fiskeboder i byen og på havnen, og den lækre fiske- og skaldyrsbuffet, der blev dækket op både lørdag og fredag kunne melde alt udsolgt.

Lørdag sørgede Slåbrock Band for lun, musikalsk underholdning til de mange gæster til fiskefestivalen, og her blev vinderen af Årets Bjesk 2020 også kåret. Vinderen blev den lokale jazzklub Hva’ No’ Do’ med en bjesk på porse, malurt og hedelyng.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...