TVERSTED: Det er Henry Petersen der sammen med Carsten Jensen er de nye forpagtere af Tversted Strandkro.

Parret åbnede strandkroen for to måneder siden, og er nu ved at gøre klar til sommersæsonen i Tversted.

Henry Petersen, der har lavet mad i mange år på forskellige restauranter fortæller, at han nu ville prøve at drive restaurant selv, og fandt sammen med Carsten Jensen ud af, at Tversted Strandkro, der havde stået tomt længe, var en mulighed.

Køkkenchefen sørger for friske råvarer

Bent Hjort, der er kok og køkkenchef på strandkroen, har både drevet hotel og restaurant, og har derfor stor erfaring og gode kontakter i lokalområdet, derfor vil det altid være friske råvarer der kommer på menukortet.

- Så nu er både restaurant og krostue klar til sæsonen, hvor der vil være grillarrangementer hen over sommeren, og der vil også være plads til større selskaber, bryllupper og andre begivenheder, fortæller Henry Petersen, der glæder sig til at byde gæsterne velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...