Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

PENGE PÅ LOMMEN: Handelschefen i Hirtshals vil gerne, at feriepengene bliver brugt lokalt

Handelschefen i Hirtshals vil gerne, at feriepengene bliver brugt lokalt. Det er mere vigtigt, end nogensinde før, siger han.

- Vi har så mange restauranter og fine butikker i Hirtshals, og dem vil jeg gerne at pengene vil blive brugt i. Det vil gavne nationaløkonomien og det vil gavne økonomien hos medlemmerne i Hirtshals Handel og Erhverv.

- Jeg vil også bruge lidt ekstra her i denne tid, hvor vi alle har brug for, at der sker noget. Jeg kunne tænke mig, at gå lidt ud med min kone, og det er både på restaurant og i butikker, samt en tur i vore skønne omgivelser her i området

- Der er nok at se på - jeg tænker også på Oceanariet, Fyret, Bibiana, Bunkermuseet og Museet i byen. Ja og selvfølgelig eksempelvis Tornby Klitplantage, og så ud at spise en god bøf bagefter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...