TVERSTED: Efterhånden er der ikke mange traditionelle vælgermøde tilbage. De fleste er arrangeret af interesseorganisationer, men ét sted holder man fast i de gamle traditioner, og det er i Tversted. Her havde Tversted Borger- og Turistforening, Klitgården og Tannisbugt Venstre arrangeret vælgermøde med forudgående mulighed for at deltage i fællesspisning med mad fra Café Fisk.

Omkring 50 deltog i spisningen, og da mødet begyndte, var der kommet mere end 100 borgere fra nær og fjern, der ivrigt deltog i debatten. Alle 13 opstillingsberettigede partier var inviteret. Kun Liberal Alliance og Stram Kurs var ikke repræsenteret.

Aftenens ordstyrer Lars Høgh sørgede for en god fordeling af taletiden til de enkelte partier og for en god debattone.

Efter den indledende præsentationsrunde, var det publikums tur til at stille spørgsmål til politikerne. Emnerne var de klassiske med folkeskolen contra friskolerne, prisen på cigaretter, manglende ressourcer i psykiatrien og i sundhedssektoren, de knappe politiressourcer, regionernes nedlæggelse og flygtningeproblematikken. Debatlysten var stor og mødet varede derfor omkring to timer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...