Ved julekoncerten i Horne kirke vil der være kendte, danske julesalmer-og sange samt Christmas Carols

HORNE: Vokalgruppen Oktogon giver koncert i Horne Kirke fredag 13. december klokken 19.30.

Vokalgruppen består af otte medlemmer ligelig fordelt på begge køn, og gruppen er under ledelse af Søren Rasmussen.

Vokalgruppen er stiftet i 2015 på initiativ af korets leder organist Søren Rasmussen. Koret har specialiseret sig i at synge korværker, der egner sig for et mindre ensemble, og korets repertoire spænder meget vidt

Ved julekoncerten i Horne kirke vil der være en blandet buket af både kendte danske julesalmer og -sange, samt enkelte Christmas Carols. Der vil således blive lejlighed til at høre danske julesalmer som: Barn Jesus i en krybbe lå, Mit hjerte altid vanker og en rose så jeg skyde.

Fra den store engelske tradition med Christmas Carols kan tilhørerne opleve: ”O come alle ye Faithful, It came upon a Midnight, og endelig en betagende smuk vuggesang af den legendariske engelske komponist John Rutter: Christmas Lullaby.

Undervejs vil der være fællessalmer, der afsluttes med Dejlig er jorden. Endelig vil organist Søren Rasmussen spille adventsmusik for orgel og en række variationer over en kendt fransk julemelodi, en såkaldt Nöel.

I øvrigt er Horne kirke noget særlig for Oktogon, idet vokalgruppen havde den første officielle koncert i forbindelse med en Kyndelmissekoncert i 2015

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...