Business

Der er snart ingen skole i Danmark, hvor man ikke behøves egen computer. Før i tiden foregik hele undervisningen på en tavle med kridt, mens man skrev alle opgaver ned på papir.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Ny computer til skolestart

Verden er efterhånden blevet så digitaliseret, at man ikke længere kan nøjes med at skrive ned på papir, og nu er man nødt til at have sin egen computer med. Det er der både fordele og ulemper ved, da det er selvfølgelig en let måde at holde styr på alle sine sager og optimere opgaveprocesserne, men det kan også være dyrt, hvis man skal have en ny computer.

Computeren kan let gå i stykker, og så er man altså nødt til at anskaffe sig en ny. Det er de færreste unge på SU, som lige står med pengene mellem hænderne til en ny computer, og især hvis man gerne vil have den nye Macbook, som kan koste dobbelt så meget som andre computere. Derfor er der heldigvis mulighed for at tage et lån af et lille beløb, så man har råd til det nødvendige uden at stå tilbage og skylde en stor sum penge. Man behøves derfor aldrig stå uden en computer, som er essentiel for ens skolegang.

Hvilken computer skal jeg vælge til studiet?

Der er mange forskellige computere, og når man skal finde en til studiet, er der nogle særlige egenskaber, som kan komme en til fordel i længden. Det skal siges, at man sagtens kan få en computer til en rimelig pris, og at man bestemt ikke behøves købe den dyreste til sit studie. En computer til en lavere pris, kan sagtens fungere perfekt til studiet. Det vigtigste er typisk, at man kan bruge den til at gå på nettet, skrive opgaver, lave mindre grafiske præsentationer og andre ting i den dur. Derfor behøves det ikke være den mest tekniske computer på markedet, medmindre man selvfølgelig selv har nogle andre specifikke krav, som computeren skal opfylde. En anden vigtig ting, når man skal vælge computer til studiet, er vægten. Man kan efterhånden få nogle computere, som ikke vejer særlig meget, hvilket er en enorm fordel, hvis man skal slæbe rundt på computeren til og fra skole.